All I want for Christmas.....


En dan ineens is het bijna december. De laatste maand, als een soort van kroon op het jaar, met lichtjes, versieringen, extra aandacht voor elkaar, terugblikken en vooruit kijken. Misschien daarom wel dé maand bij uitstek om de volgende stap in je relatie te zetten en in die toch al feestelijke stemming misschien wel de belangrijkste vraag te stellen; "Wil jij met mij trouwen in Portugal?"...euh, we bedoelen natuurlijk; "Wil jij met mij trouwen?" Hoewel 'in Portugal' volgens ons wel het beste idee ever is, maar dat even terzijde.

Deze belangrijke vraag wil je natuurlijk niet zo maar voor de voeten (of knieën) werpen. Maar om het helemaal goed aan te pakken, hebben wij hier de meest originele aanzoeken in Portugal...sorry, onder de kerstboom, voor je op een rijtje gezet.

Homemade with Love

Schuif de verlovingsring om de vinger van je aanstaande terwijl hij/zij nog slaapt en maak hem/haar wakker met een super romantisch kerstontbijt, compleet met rozen, kaarsjes, champagne en een 'wil je met mij trouwen'.

Sparkling aazoek

Ben je handig met een lichtsnoer, schrijf dan met honderd-duizend lichtjes je aanzoek ('marry me' zou een fijn en bovenal praktisch alternatief kunnen zijn). Wacht tot het donker is, regel iemand die de schakelaar bediend, ga door je knieën en 'spots aan'.

Modern aanzoek

Laat iemand foto's maken van jou met de woorden 'wil' - 'je'- 'met'- 'mij' - 'trouwen'. Spreek samen met je vriend/vriendin af op een speciale plek en stuur de foto's één voor één net voordat je op de afgesproken plek komt. Bij het laatste woord tref je elkaar en ga je door de knieën.

Flashmob aanzoek

You think you can dance? Wat dacht je van een ultra-hip flashmob aanzoek? Wij vonden deze voor je ter inspiratie.

Portugees aazoek

Last but not least, om natuurlijk alvast helemaal in de sfeer van jullie bruiloft te komen kun je je aanzoek ook doen op 10 kilometer hoogte op weg naar Portugal. Of decoreer een traditionele 'pastel de nata' met de verlovingsring. En voor de talenwonders die voor echte Portugese passie gaan, stel je de vraag; "Meu amor, queres casar comigo?" (Mijn liefste, wil je met me trouwen?)

Heb jij een nog een leuk idee? Deel het met ons!

And suddenly it's almost December. The last month, as the cherry on the cake, with lights everywhere, quality time and family time, looking back and looking ahead.

Perhaps for all these reasons, in an ambiance of celebrations, the month to decide to take the next step in your relation; "Do you want to marry me in Portugal?"....uh, sorry..."Do you want to marry me?" Although "in Portugal" might be the best idea ever, if you would ask us ;-)

You obviously don't want to throw this question in the air like this, but to bring you in the mood we selected some of the most original ideas for your proposal in Portugal....sorry, under the Christmas tree.

Homemade with Love

Slip the ring on while your soon-to-be fiance is sleeping and then do a romantic morning wake-up call with breakfast in bed in Christmas style with champagne and candlelight.

Sparkling proposal

Handy (wo)man? Use outdoor string lights to write out, "Will you marry me?" on the front of your house, apartment or lawn. Station your friends and family secretly inside and come up with an excuse to linger out front. Then have someone flip the switch to reveal the message.

Tech proposal

Have a friend take photos of you with posters that say, "will," "you," "marry" and "me?" Then make plans to meet up in a special spot, and before you arrive, text the photos in order. When the last message goes through, show up and get down on one knee.

Flash mob proposal

You think you can dance? What about a super cool flashmob proposal? We found this one for some inspiration.

Portuguese Proposal

Last but not least, to get yourself in the Portuguese mood, why not coming to Portugal for a romantic weekend? When you're on the plane, use the inflight announcement system (of course, run your plan by the flight attendants first) and propose at 35,000 feet. Or decorate a delicious 'pastel de nata' with the engagementring. And what about a proposal with true Portuguese passion: "Meu amor, queres casar comigo?" (My love, do you want to marry me?)

Do you have an original proposal idea? Share with us!

#Huwelijksaazoek #Trouwen #Aanzoek #Proposal #Marryme #AllIwantforChristmas

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten