Services

Naast het plannen en organiseren van jullie bruiloft in Portugal bieden wij ook de mogelijkheid van een aantal extra services, zoals bruiloftstyling & design en weddingfavours. 

Photoshoot wedding
Weddingstyling Portugal
Bruiloftstyling & design

Wij vertalen jullie persoonlijkheid, smaak en stijl naar een gedetailleerd creatief plan, waarin thema, kleurschema, menu, muziek, en styling één geheel vormen. Ook hier geldt dat we voor elk budget een oplossing hebben en zelfs heel graag samen met jullie aan de slag gaan, als je zelf ook over creatieve vibes beschikt. 

Vraag naar de mogelijkheden in een geheel vrijblijvend gesprek.

IMG-20191125-WA0024 (1).jpg
Weddingplanner

Vanuit Portugal zijn wij jullie vaste aanspreekpunt. Jullie vertrouwenspersoon, ogen en oren. Wij houden een continue vinger aan de pols en zorgen dat alle afspraken worden vastgelegd en worden nagekomen. Wij hechten belang aan heldere communicatie. Duizend emails of wekelijks contact via skype. Niks is ons te veel.

Op de dag zelf zorgen wij er als ceremoniemeester voor dat alles verloopt volgens afspraak en wens. Zodat jullie, maar ook jullie dierbare gasten zorgeloos kunnen genieten. Alleen dan zijn wij tevreden. 

Weddingfavours

Wij zitten vol met ideeën om jullie gasten op een persoonlijke manier te bedanken voor hun liefdevolle aanwezigheid met een ruime keuze voor elk budget.