Hello Portugal 

Bespoke Wedding Planners

You're getting married! In Portugal

Gefeliciteerd met jullie verloving. Vanaf nu leef je toe naar een van de mooiste dagen van jullie leven. Maar ook de voorbereidingen zijn al een groot feest. Die wij graag samen met jullie een gouden randje willen geven. Zodat je zorgeloos en zonder stress naar jullie grote dag toe kunt leven. Je houdt zelf de regie in handen en wij zorgen voor de uitvoering. Portugal is waiting for you!

1/4
Bruiloftstyling Portugal

P ortugal

Portugal has it all! Van prachtige groene heuvels in het Noorden, bruisende steden als Porto, Lissabon en Coimbra tot de mooiste stranden van Europa.

Portugal is betaalbaar (inclusief de vluchten er naar toe), Portugezen zijn gastvrij en vriendelijk, de Portugese gastronomie is verrukkelijk en overvloedig. Evenals de Portugese wijn. Bovendien telt Portugal gemiddeld 3.000 zonuren per jaar. Need we say more?

Services

Wat kunnen we voor jullie betekenen? Alles wat je wenst. Een full service weddingplanning of alleen op de trouwdag zelf. Wij werken volledig onafhankelijk, volledig transparant en met de sky the limit.  

Bruiloft Portugal