About Us

Marleen is de oprichtster van Hello Portugal Weddings. Als Nederlandse, wonend in Portugal weet zij als geen ander het beste van twee werelden te combineren. 

Met haar organisatietalent, een passie voor romantiek en geïnspireerd door het prachtige Portugal, is Hello Portugal Weddings ontstaan. Om het beste van Portugal samen te brengen op een van de mooiste dagen van een mensenleven. 

Haar ruime ervaring in organisatie en planning combineert zij met een schat aan creativiteit. Met oog voor detail, heldere communicatie en vooral met volle persoonlijke betrokkenheid. Zodat jullie nog maar één ding hoeven te doen. Genieten van de voorbereidingen én jullie bruiloft. 

Weddingplanner Portugal

It's all about you!

Waar houd je van, wat maakt je blij, wat vind je belangrijk. Jullie staan voor ons centraal en wij doen alles wat nodig is om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. 

The Small Details

Alles wat een bruiloft persoonlijk maakt is in één woord samen te vatten. Jullie! Jullie woorden, tradities, herinneringen. Jullie muziek, favoriete eten en stijl. 

Wij staan volledig in dienst van jullie. Werken niet met vaste leveranciers en werken zonder commissies. Daarmee is de keus voor jullie onbeperkt en dus ook de mogelijkheden, compleet toegespitst op jullie budget. Wat wij zorgvuldig zullen bewaken en respecteren. Of je nu voor een 'big Portugese wedding' gaat, of in een kleine intieme sfeer. Wij nemen elke uitdaging met beide handen aan. 

Weddingstyling Portugal